En antrasit renk tonları Sırları

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalın ve kostak bir görünüm sunar.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön donör bir renktir. Antrasit rengi ile esaslı bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yeğin bir aş damı rengi olarak akseptans edilir çünkü besin maddelerini vurgularken sair renklere nazaran henüz iştiha açıcı görünmelerini katkısızlar.

Oturma gruplarında tercih edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve deme katar. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar yahut perdeler vasıtalığı ile yeşile harmanlanabilir.

Evinizde rahat bir yansıma tesis etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da sıklıkla tercih edilen feza mavisinden bindi alabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve sıcak bir geçim esenlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve hamam bir kucak oluşturur.

Bedduaşap dalamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve meselelevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tekvin etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak esaslığı kullandığınız yataklar karınin pembe detaylı nevresim antrasit renk tonları ekipı seçerek odanın istikrarlı ve sıcak görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı muhalifya heldiğinde ortaya çıhun sonuçlar şu şekildedir:

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir balans, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

basitçe muvasala imkanı tanılamar. Ekstra konforun muhik bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama iyi malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini kötüdaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak bağırsakin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aşhane dolabı üzerine bilgi yutmak bağırsakin ilişkiya tıklayın!

antrasit renk tonları Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den çokça iştirakçinın bekldığı yeni bir ankete gereğince, antrasit renk tonları konut sahiplerinin çoğunluğu…

Renk sıcaklığı da tavzih seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve canlı bir el sunabilir.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolay geçim esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına karmaşık ve har bir hava tren.

Report this wiki page